Biljarttraditie
   WELKOM   HISTORIE    INFO    PRODUCTEN    AANBIEDINGEN    ONDERHOUD    WEBSHOP  SPONSORING    ROUTE PLANNER    CONTACT 
Sponsoring
 

Sponsoring

Ten Kate-Winters, Biljarttraditie is sinds 1 januari 2002 de hoofdsponsor van de biljartbond Verenigde Biljart Verenigingen Gouda en omstreken (VBV). Niet geheel toevallig is Harry Winters sinds mei 2000 ook voorzitter van het bestuur van de VBV. Toen in mei 2002 de VBV haar 50-jarig jubileum vierde met een groots feest in het Plantarium Beursgebouw te Hazerswoude-ITC, waarbij praktisch alle 400 spelende leden aanwezig waren, werd die avond ook de goed gevulde prijzenpot verdeeld over de kampioensteams en de persoonlijk kampioenen in de disciplines Libre en Driebanden. De totale prijzenpot had een waarde van ongeveer € 5000,- Mede door bijdragen van Ten Kate-Winters Biljarttraditie en haar leveranciers kon dit worden gerealiseerd.
De VBV wordt door ons bedrijf ondersteund door middel van adverteren in het schriftelijk en digitaal orgaan (www.vbv-gouda.nl), wedstrijdformulieren en speciale aanbiedingen voor alle bij de VBV aangesloten en geregistreerde leden.

Niet alleen binnen de carambole-biljartsport ondersteunen wij spelers en teams, ook poolbiljarters en darters kunnen hiervoor in aanmerking komen. Belangrijkste voorwaarde is uiteraard het op een positieve wijze uitdragen van onze bedrijfsnaam. Daarnaast vragen wij van de door ons ondersteunde spelers een onvoorwaardelijk, sportieve instelling, het naleven van de gedragsregels binnen hun sport en -niet onbelangrijk- een winnaarsmentaliteit. Het selectiebeleid hiervoor ligt uitsluitend bij onze adviseurs en directie.

Door ons bedrijf ondersteunde spelers/teams zijn herkenbaar aan wedstrijdtenues en zijn voorzien van een professionele, perfect onderhouden uitrusting. Uitsluitend schriftelijke of digitale (e-mail) verzoeken worden in behandeling genomen.


 
Zijde 276- 2771 EW- Boskoop - Tel. 0172-232184
Copyright © Interforce. All rights reserved.